Project Description

Web stranica tvrtke Robinson d.o.o.

ROBINSON d.o.o. je internacionalna novinsko-nakladnička tvrtka, osnovana 1990. godine. U svom programu izdaje 14 različitih revija a od 1999. godine postaje multinacionalna kompanija i plasira revije u 6 zemalja Srednje i Jugoistočne Europe i u arapske zemlje. Na svim projektima angažirano je 250 urednika i stalnih i povremenih suradnika, te eminentnih stručnjaka iz područja prehrane, gastronomije, turizma, grafičke industrije i informatike. Robinson ima svoje redakcije u Ljubljani, Zagrebu, Sarajevu i Skopju. Sjedište tvrtke je u Zagrebu. Najviše revija je zastupljeno u prehrambenoj industriji u čemu prednjače one iz pekarskog i mlinarskog programa. Kompanije su stalno prisutne i pri izdavanju revija ne samo putem promidžbenih tekstova, nego i u edukativnim objavama.

VJEŠTINE

HTML/CSS Web Design
Development

KATEGORIJA

Graphic Design

COPYRIGHT

Robinson d.o.o.

POGLEDAJ
“That’s been one of my mantras — focus and simplicity. Simple can be harder than complex; you have to work hard to get your thinking clean to make it simple.”
STEVE JOBS - APPLE
“I think if you do something and it turns out pretty good, then you should go do something else wonderful, not dwell on it for too long. Just figure out what’s next.”
STEVE JOBS - APPLE

Jeste li za suradnju?

RECITE NAM VIŠE O SVOJOJ IDEJI
JAVITE NAM SE